ACASADESPRE NOISERVICIICONTACT
Follow US
Youtube (in curand)
Telefon: 0731 092 703
Copyright 2014-2018 SC AMA EXCLUSIVE DIRECT SRL

                                                           Date cu caracter personal | Protectia Consumatorului-ANPC
original-logos-2014-Jun-2897-1211496.png
Spălătorie auto mobilă
20673-facebook-circular-logo-icon-vector-icon-vector-eps.png 58-youtube-512.png instagram-xxl.png
Cine suntem?

Infiinta in anul 2014, cu un capital integral privat, societatea SC AMA Exclusive Direct SRL are ca domeniu principal de activitate intretinerea autovehiculelor cu produse ecologice. Suntem o companie ce ofera servicii complexe, in functie de necesitatile fiecarui client.

Viziunea noastra

Personalul nostru operativ are pregatirea necesara pentru a putea comunica eficient cu clientii si de a face fata oricarei situatii, fiind in permanenta legatura cu acestia.
Viziunea noastra este de a ne dezvolta continuu structura, calitatea si complexitatea serviciilor astfel incat pana la sfarsitul anului 2020 sa ajungem fruntasii acestui tip de serviciu.

Inca de la infiintare, ne-am impus prin profesionalism si competenta, furnizand cu consecventa clientilor nostri, servicii de calitate, indreptandu-ne intotdeauna atentia catre nevoile acestora.
Adaugam prin seriozitate, prompitudine si receptivitate, un plus de eficienta companiilor carora le furnizam serviciile noastre, oferindu-le astfel, rezultate mai bune, precis masurabile si ii ajutam sa-si justifice increderea pe care ne-au acordat-o.

Suntem o echipa tanara, plina de entuziasm, cu simt creativ foarte bine dezvoltat, in permanenta cautare de a obtine excelenta in tot ceea ce facem. Responsabilitatea si flexibilitatea de care dam dovada, ne ajuta sa evoluam permanent si sa ne dezvoltam business-ul intr-un ritm sanatos, minimizand totodata la maxim riscurile la care suntem supusi, prin aplicarea unor strategii si tehnologii moderne si inovative.

Ce Servicii oferim?

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de intretinere a autovehiculelor pe care le detineti atat personal cat si in flota societatii dvs.
Produsele pe care folosim, sunt produse ecologice ce nu contin substante toxice ce pot deteriora suprafetele unui autovehicul.
De asemenea, stim cat este de important timpul, de aceea ne-am gandit ca ar fi un plus daca i-am scuti pe partenerii nostri de un drum la o spalatorie auto obisnuita. Astfel s-a nascut ideea unei spalatorii auto mobila, ce foloseste in principiu produse eco waterless (fara apa).
Suntem un partener de termen lung, pe care va puteti baza si care va ofera in orice moment solutii si raspunsuri la toate nevoile dumneavoastra.


In cazul in care aveti nevoie de mai multe argumente pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre, va invitam sa luati legatura cu un agent care va avea un raspuns la intrebarile dumneavoastra.
Slide1.JPG